Diğer hesaplarım

Deeptone 💙


Merhaba sevgili okurlar

Epey bir zaman blogları düzenli ziyaret edemedim. inanın blogları gezmek, okuyup yorumlar yapmak öyle iyi geliyor ki bana. Yazıları okuyamadım,  bazı şeyleri kaçırdım diye kendimi kötü hissediyorum açıkçası. Çok uzun süre ayrı kalmışım gibi bir his var içimde.

Mayıs ayına girmemize rağmen havalar bir iyi bir kötü. Bugün de kapalı ve yağışlı olduğu için evde oturup, bakalım kimler ne yazmış merakıyla blogları gezeyim diye düşündüm. Öncelikle öykü mimi çok güzel ilerlemiş. Bütün yazanların kalemine sağlık. Baştan tekrar okuyup delikızınkalemi blogunun sahibi Derya Hanım'ın yazdığıyla bitirdim. Çok güzel yazmış gerçekten. Ondan sonrasını Ece Abla yazacak.  Ben de merakla bekliyorum. Ece ablanın kalemi çok güçlü, anlatmama gerek yok sanırım.


Bugün bloglara girdiğimde herkes bir isimden bahsediyordu, onun hakkında yazılar yazılmıştı. Meğer girift blogunun sahibi olan ve arkadaşımız Fatmanur çok güzel bir etkinlik başlatmış.  Deeptone için bir sürpriz hazırlamış.  Çok da iyi yapmış. 😊 Sevgili Deep için öyle çok,  öyle güzel yazılar yazmışlar ki çok duygulandım...
 Ona teşekkür etmek ve sevgi belirtisi olarak ben de onun için bir şeyler yazmak istedim. Onun sayesinde çok kişiyi tanıdım. Yine onun sayesinde çok kişi de beni tanıdı. 😊 İlk blog açtığım günlerde Deeptone öncelikle ismiyle dikkatimi çekti.  Çok anlam içeren hoş bir isim diye düşündüm,
Daha sonra her blogda onun güzel yorumlarını görür oldum. Ayrıca bloglara fikirler veriyor ve onların tanıtımlarını yapıyordu. Sonra baktım yazdıkları çok hoşuma gitti. Yorumlarda ki samimiyeti dikkatimi çekti. Ve onu bu şekilde tanımaya başladım.

Kendisini görmedim ama onu hayalimde iyi, sevecen, yardımsever, şirin bir kız olarak canlandırıyorum. Neşeli, her şeyi dert etmeyen, hayatı çok fazla irdelemeyen, çok akıllı, bilgili, bir o kadar da tevazu sahibi birisi olarak görüyorum onu. Ayrıca Pozitif düşünceli, çocuk ruhlu diye düşünüyorum.

Vee çok da seveni var. Onu ben  de çok seviyorum. İyi ki tanımışım. Böyle kalbi güzel insan sevilmez mi?
Yolun açık olsun Deepciğim hep böyle kal yüreği güzel insan, hiç değişme ❤


18 yorum:

  1. Deeptone için tüm bloggerlar aynı şeyleri düşünüyorlar sanırım. Kimseyi es geçmiyor herkese yardımcı olmaya çalışıyor. Yeni blog açanları destekliyor. Herkes tarafından çok seviliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet herkes tarafından seviliyor. O İyi, yardımsever birisi :)

      Sil
  2. Deeptone. . Seviyoruz seni
    Ne güzel yazmışsın sende Saadet

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel yazmışsın 😊❤deep yüreği güzel insan candır sende iyi ki varsın canım benim 😊❤sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Harika yazmışsın, bu kadar sevilmek çok güzel :)

    YanıtlaSil
  5. Çok değerlidir o çok :) Yapıcıdır,birleştiricidir.Seviyoruz onu :) Sizi de tabi seviyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. süper yazmışsınız, elinize sağlık, ben de yazmaya gidiyorum şimdi..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Şimdi ben de yazdığını okumaya gidiyorum :)

      Sil
  7. Çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık deep'in yeri ayrı gerçekten de. Umarım yeni yazılarını da daha çok okuruz sevgili Saadet sevgilerler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Deepinside. Sayfama her zaman beklerim. Yeni yazılarda buluşmak üzere. Sevgilerimle :)

      Sil
  8. Hepiniziiii seviyoooruuummm :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de blog arkadaşlarımın hepsini seviyorum :)

      Sil
  9. ay bak yazdıklarının hepsi doğru bir tek şey dışındaaa :) doğru anlatmışsın beni amaaa biri hariç o da şirinlik, sensin şirin, kendi diyen kendi olur, sana benzer ooooo :) sensiz saadet olmaaaaaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Deepciğim çok teşekkür ederim, pek hoşuma gitti söylediğin. Tamam şirinliği seninle paylaşıyorum . :)

      Sil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, EN KISA ZAMANDA CEVAPLAYACAĞIM.