Ben Bunu Yazmam Mimi


Fotoğraf bana ait

Merhaba blog dostlarım
Ne zamandır sevgili Derya Hanımın başlattığı mimi yapmak istiyordum. https://www.deryasoyguel.com/2018/05/bir-mim-de-benden-gelsin-ben-bunu-yazmam.html
Mimi yapan herkesin yazılarını okudum. hepsi de çok güzel mim yazısı olmuş. Bilemiyorum bakalım benden nasıl bir şey çıkacak?

Geçenlerde wordprese geçtiğimi duyurmuştum. Duymayan cümle alem kalmadı sanırım.:) Değişik şeyler yaptığımda çocuk gibi seviniyorum. Değişiklere kalkıştığımda biraz da endişe duyuyorum.Bu benim huyum sanırım. Fakat maalesef blogspot kadar sıcak gelmedi bana. Galiba insan yaşaya yaşaya öğreniyor Buranın atmosferi farklı gerçekten. Sevgili Deepton ikisi de kalsın önerisi yapmıştı, aynı şeyi oğlumda söylemişti. Anne ikisi de kalsın ne olacak demişti. Ben bilemiyorum tabi bu tür işleri, wordprese geçince blogspot kapanır diye düşündüm.


Neyse dedim ya insan yaşadıkça öğreniyor. Burada olduğuma sevindim. Burada da yazılarıma devam edeceğim diyorum ve mim yazıma geçiyorum. Keyifli okumalar :)

Neleri severek yazarım? Yazma olsun da  her şeyi yazarım aslında. Bildiklerimi insanlarla paylaşmayı seviyorum. En çok severek yazdığım şey kendi duygularımı ve düşüncelerimi yazarak aktarabilmek. Güncel hayatın içinde o gün ne konuşulduysa yada beni o gün ne etkilediyse yada neye kızdıysam onları yazmayı seviyorum. Gezdiğim gördüğüm yerleri anlatmayı seviyorum. Kısacası yaşamla ilgili, hayata dair ne varsa yazıyorum. Aslında zamanla hangi konularda hangi yazılarda iyiyim ona bakacağım ve ayrıca  gelen olumlu tepkilere göre de yazılarıma yön vermeyi düşünüyorum. Bakalım zaman gösterecek.
Özellikle yazdıklarımın güncel olmasını dikkat ediyorum. Seneler sonra bunları okuduğumda; ne olaylar olmuş, hangi ruh halimle yazmışım. O zamana kadar yazılarımda neler değişmiş, ilerleme nasıl olmuş bunları da açıkçası merak ediyorum.
17 Temmuz 2017 senesinde ilk blog yazımı yazarak blog dünyasına adım atmışım. Ne güzel bir sene olmak üzere. Hayalim burada daha uzun seneler yazmak. Keşke daha genç olsaydım diye düşünmeden edemiyor insan.

Neleri yazmam? Teknoloji hakkında asla yazamam. Yazanları da ayrıca hayranlık duyarak okuyor takip ediyorum. İlgim var fakat bilgim hiç yok. Arkadaşlarımın yazılarını okuyarak bir şeyler öğreniyorum.  Yemek tarifleri, sporla ilgili yazılar yazamam. Makyajla ilgili yazıları da yazamıyorum. Sanıyorum herkes kendi yeteneklerine ve isteklerine göre yazıyor. benim bu saydıklarımla ilgili hiç bir istek ve yeteneğim yok açıkçası. Bunları çok güzel yazan arkadaşlarımız var onlardan okumak keyifli oluyor, güzel bilgiler öğreniyoruz.

Benim mim yazım bu kadar okuduğunuz için teşekkür ediyorum..

Ben de arkadaşlarım gibi isim vermeden yapmak isteyen herkesi mimliyorum.
Sevgilerimle ☺❤




25 yorum:

  1. Nice seneler yazmak dileğiyle canım. Güzel mimdi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim arkadaşım. 😊 İnşallah 💕

      Sil
  2. Güzel ve değişik bir mim daha :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler canım 😊 😘

    YanıtlaSil
  4. Bana da nedense blogspot daha sıcak geliyor. Bir de Wordpress de takip etme seçeneği çok yok. Ondan da soğumuş olabilirim oradan.

    YanıtlaSil
  5. En güzel öğrenme yönetmi yaşayarak öğrenmek. Ben de wordpress düşündüm bir ara, kısmet belki ilerde iki karpuz olur. Orada da biraz mesleki konulara girer, teknoloji yazarım. Ben buralarda da kalmanıza sevindim. Mahalle komşusunun başka mahalleye taşınması korkunç gelir bana her zaman.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama hoş geldiniz. Gerçekten birazda kısmet meselesi. Siz de kısmet olduğunda wordprese geçer iksini bir arada yürütürsünüz. Ben de açıkçası wordpress falan hiç düşünmüyordum. Komşum hadi gel kursa gidelim deyince ben de blogla ilgili teknik konularda sıkıntı duyduğum için tamam gidelim dedim. Kursa başlar başlamaz herkesle beraber hiç düşünmeden domain ve hosting aldım. Böylece wordpresse girmiş oldum. Teşekkür ederim buralar da olmak güzel. :)Evet orası ayrı bir mahalle. Burası gerçek evim orası yazlığım. Sevgiler :)

      Sil
  6. Bir ara blogger açılamadığında ben de yazılarımı wordpresse geçirmiştim ama dediğin gibi pek soğuk geldi. Duruyorlar yine de orada, hoş şifresini bile unuttum sanırım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisini de devam ettireceğim bakalım. Nereye kadar gider bilemiyorum. Yazmayı seviyorum, iki tarafta da değişik yazılar yazılar yazarak devam edeceğim. :)

      Sil
  7. Ben de temada bi değişiklik var ama ne diyordum...Alışkanlıklardan vaz geçmek zaman alır ama olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temalarla, ayarlarla sürekli oynuyorum. Deneyip bakıyorum. :)
      Alışkanlıklardan vazgeçmek gerçekten zor. :)

      Sil
  8. Güzel bir mim olmuş:)Insan her şeyi yazamıyor gerçekten de. Blogspot bana da daha sıcak geliyor sanki .Sevgiler 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk göz ağrım blogspot. Burayı bırakmak istemedim zaten. Blogger arkadaşlarımla iletişimi seviyorum. Sevgiler :)

      Sil
  9. Cok güzel olmus canim. Blogger bana da daha sevimli ve kullanisli geliyor 😊

    YanıtlaSil
  10. Her seçim bir vazgeçiştir aslında. Blogger veya Wordpress... Bunlar daha çok şeklî konular. Uzun zaman Joomla kullanmış biri olarak diyebilirim ki her blog hizmetinin artı ve eksileri vardır. Şu an ben de Wordpress kullanıyorum. İki ortamı birlikte kullanma fikri pek sıcak gelmedi bana. Farklı konularda bile yazacak olsanız tek blogda toplasanız daha doğru olur.

    'Neleri yazmam?' konusuna gelince... Aslında 'neleri yazarım?' sorusuna cevap aranmalı. Hatta 'neden yazarım?' sorusu tez elden cevaplamalı.
    Nihayetinde yazıyor olmak güzel. Başarılar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama hoş geldiniz. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tavsiyenizi dikkate alacağım. Yazıyor olmak gerçekten güzel ve beni mutlu ediyor. Benim için önemli olan da bu.
      Sevgiler :)

      Sil
  11. Blogspot wordpressten daha mantıklı https:// ile seo konusunda daha ileridesiniz. Yazılarınızı yazarken olabildiğince bilgilendirici ve niş olması size para kazandırır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayfama hoş geldiniz. Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Mutlaka blogspot ve wordpressin de artı ve eksileri vardır. İlerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum. İlk başta amacım para kazanmak değildi. Fakat daha sonra neden olmasın dedim. Yazmayı ve bildiklerimi paylaşmayı seviyorum. Yazılarımı okuyan ve beğenen büyük bir kitle kazanırsam ne mutlu bana.
      Sevgiler :)

      Sil
  12. Yazamadıklarımızda baya ortak nokta var.Seviyorum mim yazılarını okumayı :) Sizin de yazılarınızı zevkle okuyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Sizin yazılarınız da çok güzel, keyifle okuyoruz :)

      Sil
  13. Yeni açtığım kişisel bloğuma desteğinizi ve önerinizi bekliyorum! Sevgiler.B
    www.benirva.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki hemen uğruyorum. Hayırlı olsun. Sevgiler :)

      Sil

YORUMUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM, EN KISA ZAMANDA CEVAPLAYACAĞIM.

Kurban Bayramı, Kurban ve Kur'an

Toplumumuzun yüzde doksan dokuzu Müslüman diye biliyoruz. Ancak ülkemizdeki Müslümanların, İslam'ın temel kavramları hakkında doğru ve d...